miércoles, 15 de febrero de 2012

Jocs infantils: edu365.cat

http://www.xtec.cat/aulanet/ud/angles/classroom/activitats/actapren/vocaclasse/objects.htm

http://www.edu365.cat/primaria/muds/matematiques/poligons/index.html

Artícles: Comunicación y pedagogía


Indústria de Animación para difundir cultura española entre niños, de Raül Mercadal Orfila
Actualment tot i que Espanya no es un dels majors productors de la industria d’animació, la ex ministra Carmen Calvo, va aprofundir sobre aquest tema per tal de que es pogués educar als nostres infants amb la nostra pròpia animació i no pas amb animació exportada, ja que d’aquesta manera es pot difondre las característiques pròpies de la nostra cultura, ja que el que està fent l’animació de fora es ofegar les nostres arrels i la nostra cultura. D’aquesta manera la ex ministra Calvo, està donant més ajudes a aquesta industria que vol instal·lar la seva seu a Córdoba.
-          Des de el meu punt de vista aquesta proposta em sembla molt bona idea, ja que actualment els infants del nostre país només reben influència d’altres països mitjançant la industria de l’animació, per exemple la provinent dels EUA, que esta fent que moltes de les seves tradicions passin a ser nostres com el “Halloween”, que no esta malament del tot, però nosaltres no podem permetre que les nostres arrels es perdin i deixar de banda la nostra cultura centenària. Menys encara, si disposem dels medis necessaris per fer-ho.

La Universidad conectada, de Isabel Cantón Mayo
Las noves tecnologies que s’han expandit arreu del món i de tots els àmbits, també han arribat a la Universitat. No s’ha produït un canvi exagerat ni espectacular en educació, sinó que s’han desenvolupat millors formes de satisfer  millor les necessitats dels professors i dels estudiants. La funció de les Universitats en aquest àmbit és assolir la missió moderna: equitat, accessibilitat, qualitat i eficiència. Gràcies al Internet s’estan creant programes a distancia connectats a la Universitat, això també és una forma de reduir costos.
-          Personalment crec que el Internet a proporcionat moltes coses positives a les Universitats. Gracies a aquesta eina, tot el material i eines que es necessiten per fer les classes les podem trobar totes aplegades i ordenades en la pàgina especifica de la Universitat i utilitzar-les sempre que volguem.